Stil väger mer än ålder.

Fann denna slogan på en nattklubb i centrala Malmö. Personligen tycker jag inte om den alls. För vem bestämmer om din stil väger tyngre? (samhället?) Är det nattvakten? Han som tycker att det är coolt med grova kedjehalsband i silver och tröjer med texten "CAT" ( Caterpillar märket). Eller är det Clubägaren som  gillar mer den här åt sittande skjortan med tajta jeans o plöfsiga  Marco-polo boots -typen. Nä va fan. Låt folk komma i vad dom trivs bäst i. Följ ditt hjärta och finn harmoni, glädje och skratt.

När jag ändå är inne på ämnet kan jag passa på och berätta om en person som jag såg i helgen.
Han hade en ganska plöfsig kropp om ni förstår vad jag menar. Och på den bar han en vit skjorta, ett par beigea chinos och ett par skor som inte riktigt satt som dom gjorde. Den outfiten skulle kunna varit riktigt cool. Men inte på honom. 

Varför inte kanske ni undrar!?

Jo för att jag såg med en gång att den outfiten hade han tagit på sig för att någon annan hade sagt det till honom. Det kan vara en kompis, en tidning, en såpa eller varför inte posters på Beckham. Men en sak vet jag o det var att han inte trivdes i det. Man såg det med en gång! 

Jag upprepar. Stil finner man i det som hjärtat berättar att man ska ha på sig och under tiden du klär upp dig hinner du även finna....... harmoni..........glädje........ och skratt

Tack för mig.

Kev B

Kommentarer
Postat av: Hinnka

Skratt?

Idag hade jag en fin skjorta som passade mig perfekt. Jag skrattade hela dagen lång.

Bra inlägg Kev B! Försätt så. Jag gillade särskilt biten som beskrev vakten. Mycket träffande...

2008-03-25 @ 10:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0