Bio, bra första dejt?

Igår när jag och Kev B var på bio så fick vi höra en rolig sak. Där var en kille som tydligen hade bokat fel platser. Istället för att få platserna längst bak, så hade han, mot sin förtvivlan sett fel på hemsidan och fått platserna längst fram. Tjejen i hans sällskap var inte sen att upptäcka denna fadäs. Man kan ju undra hur situationen för dessa unga knoppande ungdomar förändrades när misstaget var ett faktum. Killen hade ju säkert sett fram emot ett par härliga hångel och kanske ett par beröringar, men på bråkdelen av en sekund krossades hans drömmar. Bittert kan tyckas, vi får hoppas det gick bra ändå.

Men i allt det här kan jag inte låta bli att tänka på hur attraktivt bio egentligen är på första dejten. Jag har fått i uppfattning att det är ganska klyschigt och inte alls något att eftersträva. Det är ju det mest osociala av alla platser man kan besöka. Det som fick mig att misstro min tidigare uppfattning om att bio var ett dåligt första dejten-knep var den stora, osdiskreta kondomautomaten som sitter uppe i herrarnas toalett. Det måste ändå betyda att en del som varit på bio har sex efteråt, annars hade där antagligen inte suttit en kondomautomat. Jag menar, det finns nog inte tillgång till preventivmedel på operan, mycket på grund av att man inte har sex efter en sådan föreställning. 
  
Men samtidigt så tycker jag att det klingar fel på något sätt...

- Så, hur gick nu dejten?
- vi var på bio och såg Arn-tempelriddaren
- Jaja, fan vad gutt, fick du ligga?
- Klart

Men jag antar att bio kanske är ett för många uppskattat sätt att träffa kvinnor på, kanske för att man slipper prata, det blir mer "less talking, more touching", vilket många är ute efter i dagens samhälle.

Man kan ju även få för sig att placeringen av kondomautomaten är ett strategiskt knep av Mr SF himself, med resonemanget att "ser folk att det finns tillgång till kondomer, så får de säkert i uppfattning om att det är ok, vilket leder till fler besökare". Kanske något för Svenska kyrkan att tänka på?

// Lister


Kommentarer
Postat av: Jan

När man var fjortis-19 år stod man ofta vid bion på söndag em och kollade in alla par som det stod NYKNULLADE i pannan på.

2008-04-02 @ 16:24:44
Postat av: Hinnka

Hahahaha!

2008-04-02 @ 16:27:39
URL: http://gallimatias.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0