It's just like a mini mall

http://www.youtube.com/watch?v=FJ3oHpup-pk

Detta är ett väldigt bra exempel på konsekvenserna när man har billiga lokalkanaler som i landet borta i väst. Här har vi en man som inte är blyg för att gå lite längre än de flesta hade vågat, enbart för att nå ut till sina kunder. Antagligen har mannen ingen erfarenhet av marknadsföring, utan kör bara på ren och skär magkänsla när han på personalmötet bränner av sin något annorlunda idé.

- Jag tänkte att jag kunde spela in en musikvideo som handlar om vår affär. Jag har redan spånat lite på en text, som jag tycker låter bra. Beatet ligger redan på min synth därhemma, det är bara att trycka på en knapp.

Saken är den att Flea market antagligen hade en bestämd summa pengar som var tänkt att avsätta till marknadsföringen, men att sända sin reklam på lokal-tv kostade mindre än de trodde, så de fick två minuter i etern, mer än dom för början hade tänkt. Hur löser dom det? Jo, Mr. gangsta rapper himself, sätter sig ner på lunchen och skriver ner ytterligare lyrik som ska göra låten lite längre. Textrader som tillkommer är bl.a " Let's make it a dance, to the left, to the right..." och ett par "hey hey" klämmer han också in.
Man kan också undra var tanken låg när dom placerade chefen bredvid den stora sängen, inte nog med att sängen är stor, chefen är liten, vilket skapar en synvilla som yttrar sig i att han ser ut som en otäck liten pyssling.

"Let's make it a dance, to the left, to the right.." Den där dansen är inte så unik, den har man sett för vill jag lova. Det är ju inte så att man står och dansar på det sättet, så helt plötsligt kommer det fram nån och säger:

- Hey man, are you doin´ the Flea market Montgomery dance?

Man ska vål dock inte klaga för mycket på deras marknadsföring, reklamen har ju faktiskt setts av mer än 2,5 miljoner på youtube, vilket säkert har lett till en del klirr i kassan. It's just like, it's just like a mini mall!

// Lister


Kommentarer
Postat av: brännan

videon har precis som du säger fått sjukt mkt uppmärksamhet i staterna. butiksägaren aka mr hiphop har fått medverka på flera kända talkshows bland annat ett antal inslag på ellen degeneres show. its big pimpin.

2008-05-03 @ 03:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0